Invitatie Pentru Instructorii pasionati de lucru cu copiii!!

Moderatori: admin1, giuliana, ella, maria

Invitatie Pentru Instructorii pasionati de lucru cu copiii!!

Mesajde dahliaARISU pe 31 Mar 2010, 12:24

Salut toti iubitorii de dans de pe acest forum..Numele meu este Daciana Calistru si as dori sa va invit a contribui la un eveniment social si cultural organizat de ARISU (Asociatia Romana pentru Interventie in Situatii de Urgenta) cu ocazia Zilei Europei - 9 Mai 2010.
Suntem un grup de voluntari angrenati intr-o manifestare ce va implica peste 800 de persoane - 200 de participanti si peste 600 de invitati, alaturi de presa si reprezentantii ONGfest. Mai exact, am initiat un dans al Europei si avem nevoie de instructori voluntari, care pot vedea in lucrul cu copii mai mult decat o activitate pedagogica, una placuta... Sunt 19 echipe de copii din centrele de plasament din Bucuresti si judetul Ilfov care ni s-au alaturat in a ridica un semn de exclamare versus ignoranta sociala cu care se confrunta acum, dar mai intens odata cu maturizarea si incercarile concrete de a se integra in societate.

19 dansuri - 19 tari reprezentative zonei euro...!! 4 instructori care vor sa fie langa noi !!
Va multumesc pentru atentie..astept comentarii si raspunsuri la apelul meu aici, pe forum...mai multe detalii pot veni oricand, la cererea celor interesati...

O viata frumoasa va doresc!! si multa inspiratie...

Europe!! Dance with us!!
http://www.arisu.ro[color=#800040]
[/color]
dahliaARISU
 
Mesaje: 1
Membru din: 30 Mar 2010, 13:31

Înapoi la Diverse

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron